top of page

Dubbelgruppspel 28/5-20/6

MIK Tennis arrangerar ett dubbelgruppspel för alla medlemmar födda 2003 eller tidigare under perioden 28 maj till 20 juni. Det blir grupper om fem lag och därmed fyra matcher per grupp, som schemaläggs med en match om 60 minuter i veckan.

Matchreglerna kommer att följa de nya reglerna för vårt vanliga gruppspel, som damerna redan startat med. Det är korta set till 4 som gäller, med tiebreak vid 3-3. Se damernas gruppspelsida för mer information. Dubbelgruppspelet kommer också att använda vårt nya system för gruppspel, Backhandsmash, för rapportering av resultat, tillgång till schema och tabeller och enkelt sätt att boka om matchtider.

Matcherna kommer att schemaläggas på herrgruppspelets tider, så det är kvällstider måndag till fredag, för- och eftermiddagar lördagar samt morgnar och förmiddagar söndagar som gäller.

Anmäl dig här senast 15 maj. Avgiften är 200 kr per spelare och betalas i samband med anmälan. Har du en partner anmäler ni er båda två och anger partner. Saknar du en partner ordnar vi det.

Vi kommer att dela in grupperna efter bedömd spelstyrka så det blir så jämna matcher som möjligt.

0 visningar0 kommentarer
bottom of page