top of page

Grusbanor, sommarkort, sommarstege och sommardubbelgruppspel 2024!Vi har kämpat i motvind mot den kyliga våren för att få våra grusbanor spelklara. Nu kan vi med glädje presentera ett datum för utomhuspremiären: lördag 27 april. Tack till alla som var med på vårstädningen förra veckan och hjälpte till att få både utebanor och uteplats fina!


Att grusbanorna öppnar är ett härligt vår- och sommartecken! Här är några till:

  • Sommarkortet, som ger möjlighet att boka 1 timme om dagen på våra grusbanor under hela utomhussäsongen. I sommarperioden, 16 juni till 14 augusti, gäller sommarkortet även inomhus. Medlemspriset är 1800 kr. Sommarkortet köper du enkelt på vår MATCHi-sida: https://www.matchi.se/facilities/mik 

  • Sommarstegen drar igång igen (den har faktiskt redan tjuvstartat), spelformen där du kan utmana valfri spelare och även själv bli utmanad i singelmatcher, inne eller ute. Ett kul och utvecklande sätt att spela mer matcher mot jämna motståndare. Mer information och anmälan här.

  • Sommardubbelgruppspelet spelas under veckorna 24-26, i grupper om 4 lag, med en match i veckan. Lagen blir indelade i grupper baserat på spelstyrka, det finns en plats för alla med matchvana! Mer information och anmälan här.

74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page