top of page

Instruktioner Onlinebokning

Från 25/3 kommer MIK Tennis att gå över till bokning av tennistider online. Betalning kommer fortfarande att ske som vanligt i kansliet. Traditionell telefonbokning och avbokning kommer att vara möjligt vardagar 8:00-18:00.

För att få tillgång till bokningen måste du logga in med din mail-adress som är registrerad hos oss. Länken till bokningen finns på vår hemsida; www.miktennis.se under fliken bokning. När du sedan kommer in måste du skapa ett lösenord. För att göra detta klicka på ”har du glömt ditt lösenord, klicka här”. Då kommer du att komma till en sida där du anger din mail-adress och kommer sedan att få en länk skickad till din mail. Logga in på din mail och skapa ett lösenord. Nu kan du logga in och boka tider!

Har du ingen mail registrerad hos oss måste du ringa till kansliet så att vi kan lägga in din mail-adress samt namn och telefonnummer. Du behöver inte vara medlem för att göra detta.

Det går endast att boka bantider 2 veckor i förväg. Avbokning av tennistid måste ske senast 4 timmar innan speltiden. Det går även bra att ledigställa kontraktstider via onlinebokningen.

Gruppspelstider kan inte ledigställas online utan måste avbokas via kansliet vardagar 8:00-18:00.

Det kommer att finnas en dator i MIK-hallen där man kan se schema samt logga in och boka respektive avboka tennistider.

Vi ber er att ha överseende med övergången då det kan ta lite tid för både oss och våra medlemmar att bli bekanta med systemet.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page