top of page

MIK:s o Tullinges damer har gjort upp

Matchen  spelades söndagen den 25 augusti – var det sommarens soligaste och  varmaste dag? Kändes i alla fall så, oerhört varmt men förstås härligt!  Matchstart  kl 16 för de två singlarna som vanns en var av vardera lagen:

Singel 1: Svetlana Ilic (Mälarhöjden) – Cilla Vikström (Tullinge)  6-3, 6-4

Singel  2: Marie Tropp (Tullinge) – Lena Dahlgren (Mälarhöjden)  6-4, 6-2 .  Denna match var lååång, tog två timmar innan matchbollen slogs in.  Första set tog  en timme och en kvart av ivrigt duellerande och springande, men i andra  set var Marie än mer överlägsen Lena och vann med 6-2.

Därmed  blev dubbeln ”finalen på finalen”, nu var inte solen riktigt lika hög  och stekande men det tog i alla fall två timmar innan återigen Tullinge  slog in  matchbollen. 6-4, 7-6(4) till Cilla och Marie mot Svetlana och Lena.

Slutspelsmatchen  på Stockholmsserien ute vart, som alla andra matcher mot de andra  lagen, en jättetrevlig historia, där vi lärde känna nya tennisvänner  men  med det där tävlingsmomentet inblandat, som gör att man får lite extra  krut i racketen och spring i benen. Vi ser fram emot innesäsongen av  Stockholmsserien i vinter och naturligtvis även mot nästa utesäsong  som förstås är oslagbar då man får spela ute i  solen, det bästa av två världar.

Lena Dahlgren

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page