top of page

Platser kvar till Halloween Camps 2022 för barn och vuxna



Härligt att se alla deltagare i vår träningsverksamhet och gruppspel tillbaka i MIK-hallen efter ett uppehåll på grund av vår mycket lyckade tävling Mälarspelen förra veckan. Hoppas du tog chansen att se tennis på hög nivå i Vintertouren och rafflande matcher i motionärsklasserna.


Otroligt nog är det nu nedräkning till höstlovet, då träningen kommer att göra ett nytt uppehåll från och med måndag 31 oktober till och med söndag 6 november. Det innebär också att det är nedräkning till sista chansen att anmäla sig till våra Halloween Camps för både barn och vuxna. Mer information och länkar till anmälan i tidigare inlägg: https://www.miktennis.se/post/halloween-camps-2022-f%C3%B6r-b%C3%A5de-barn-och-vuxna


Med träning varje dag under en vecka kan man ta det där klivet i utvecklingen av sin tennis, samtidigt som man förstås har riktigt kul på plats!


Har du några frågor om Halloween Camps så kontaktar du våra verksamhetsansvariga: martin.tyllman@miktennis.se för barn och kurre@miktennis.se för vuxna.



58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page