top of page

Sigge tillbaka i MIK som sportchef!

Efter närmare fyra år som regionstränare på Stockholms Tennisförbund är nu Srdan ”Sigge” Mladenovic tillbaka i Mälarhöjden. Sigge, som han kallas, kommer från den 1 januari 2015 tillträda som sportchef i MIK Tennis och efterträda klubbchefen Anders Henricsson som ansvarig för verksamheten. Sigge har tidigare en bakgrund i MIK Tennis då han som junior kom till klubben redan 1997 och slutade som chefstränare 2011.

– Det är smickrande att få förfrågan och förtroendet från klubben som jag i stort sett vuxit upp i, och där jag dessutom haft en fantastisk tid som tränare och ledare, säger Sigge. Åren på förbundet har för mig inneburit en del resor på tävlingar och läger men även mycket kontakt med tränare och spelare i regionen. Det har varit väldigt utvecklande både som tränare och som människa. Men nu känner jag att tiden är rätt att gå tillbaka till en klubb där jag har möjlighet att utveckla hela verksamheten, tränare och spelare med hjälp av den erfarenhet jag har och den kompetens jag fått genom olika utbildningar. Inom kort kommer jag också vara färdig med en 2-årig elittränarutbildning på Bosön.

Sigge kommer att bland annat arbeta med att planera och leda Mälarhöjdens IK Tennis juniorverksamhet. Han kommer att ansvara för våra serielag, klubbutveckling, kansli och personal. Det är några av hans arbetsområden. Sigge kommer att ha ett nära samarbete med övriga tränare i klubben.

Vi hälsar Sigge mycket varmt välkommen tillbaka till MIK!

Till alla medlemmar önskar vi en god fortsättning och många härliga stunder på tennisbanan under 2015!

Styrelsen i MIK Tennis genom ordförande

Lena Dahlgren

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page