top of page

Sommarkort, sommarstege och sommardubbelgruppspel 2023!Solen värmer och det börjar kännas som att den härliga sommaren inte är så långt bort längre! Idag introducerar vi fyra riktiga sommartecken i MIK Tennis.

  • Våra grusbanor som öppnar upp på måndag 24 april, välpreparerade och med nya fina skynken.

  • Sommarkortet 2023, som ger möjlighet att boka 1 timme om dagen på våra grusbanor under hela utomhussäsongen. I sommarperioden, 16 juni till 14 augusti, gäller sommarkortet även inomhus. Medlemspriset är 1700 kr. Sommarkortet köper du enkelt på vår MATCHI-sida: https://www.matchi.se/facilities/mik

  • Sommarstegen drar igång igen, spelformen där du kan utmana valfri spelare och även själv bli utmanad. Ett kul och utvecklande sätt att spela mer matcher mot motstånd som du kanske annars inte möter. Mer information och anmälan här.

  • Sommardubbelgruppspelet spelas under veckorna 21-23, i grupper om 4 lag, med en match i veckan. Lagen blir indelade i grupper baserat på eventuellt tidigare deltagande. Alla som kan få in en serve på två försök och hålla igång en poäng kan vara med! Mer information och anmälan här.

I slutet av denna vecka kommer också information om våra populära Summer Camps för barn och ungdomar!

317 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page