top of page

Spelare in och spelare ut

Bättre sent än aldrig men här kommer lite nyheter om en del förändringar bland tävlingsjuniorerna samt herrlaget.

Spelare som slutat I slutet på augusti bestämde sig Gilbert Jäger 17 år att byta klubb och miljö till SALK. Gilbert har varit i MIK sedan barnsben och representerat klubben i otaliga mästerskap och seriematcher. Gilbert har flera medaljer från Junior SM, SALK Open och Båstad Tennis. Gilbert kommer att fortsätta sin tennissatsning i SALK där han har full uppbackning av klubben och tränarna. MIK Tennis önskar dig lycka till och tackar för åren i MIK samt för den passion och vilja som du haft för klubben och tennisen.

Gilberts syster Cornelia 14 år har valt att ta en paus från tennisen för att ge mer åt dansen som år hennes stora passion.

Vidare i herrlaget har Amar Galijasevic och Magnus Eriksson också valt att byta klubb, Amar tillbaka till Enskede TK och Magnus representerar nu Rönninge TK. MIK Tennis tackar även er för tiden i MIK.


Nya spelare

Spelare som börjat Under året har MIKs tävlingsgrupp vuxit en aning då bland annat Amanda Menendez Thomasson bytt klubb till MIK. Amanda är 12 år och har spelat och fått sin tennisutbildning i Gustavsbergs TK. Hon spelar en offensiv och tuff tennis och går också på simning. Amanda är med i förbundssatsningen SEB Next Generation tillsammans med jämngamla klubbkompisarna Emilia Sand och Nellie Cala. Varmt välkommen till MIK.

En nygammal junior som är tillbaka i klubben är Filip Hallin. Han har haft sin tennisuppväxt i Tumba TK men vid ombyggnaden där gick han till MIK och sedan till Farsta TK där han tränat med akademin TAO Tennis och Farsta TK. I våras bytte Filip till MIK för att representera herrlaget och från och med 1 september tränar han dagligen i MIK. Filip är rankad 4 i Sverige bland 16-åringarna och fortsätter att jobba hårt för att utvecklas. Div 1 som startar om en månad passar Filip bra och han kommer att vara en tillgång för laget.

Ännu en nygammal spelare, Alexander Fahnehjelm, är tillbaka i MIK. Han är 19 år och har spelat i MIK sen han var 4 år och har liksom Gilbert har representerat MIK i otaliga mästerskap och seriematcher. Alexander har under de senaste åren spelat för KLTK och även hunnit med ett år på college i USA. Hans erfarenheter från college finns att läsa om på hemsidan: http://www.miktennis.se/wp/juniorer/tavlingsgrupp/ Alexander tränar med herrlaget och kommer att representera MIK i årets seriespel. 

Vi hälsar även Benjamin Hane 12 år och Jacob Lindgren 10 år välkomna till MIKs tävlingsjuniorer. Benjamin kommer från Farsta TK men kommer att representera MIK tennis från och med 1 januari. Jacob tränar i Huddinge där han har sin stora del av träningen men två gånger i veckan tränar Jacob med MIK.

Varmt välkomna alla nya spelare och medlemmar i MIK Tennis. 

/Sigge

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page