top of page

Sportchefen har ordet

Hej Tennisvänner

Hoppas ni har haft en skön sommar med sol, bad, vila och tennis så klart. MIK-hallen har haft öppet hela sommaren, med en del läger och aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Höstterminens träning sätter igång lördag 25 augusti. På onsdag 22 augusti publicerar vi träningsschemat på www.miktennis.se, under Junior respektive Senior. Alla som är med i verksamheten kommer att få ett lösenord per e-post för att kunna ladda ner schemat. De första veckorna ändras schemat en hel del och vi ber om överseende med det.

På måndag 20 augusti nästa vecka har vi föräldramöten i klubben enligt följande:

  1. 17.00-18.00 för Tennisskolan, minitennisen och bollskolan

  2. 18.00-19.00 för Junior Competition Group

  3. 19.00-20.00 för Tävlingsjuniorer BAS

  4. 20.00-21.00 för Tävlingsjuniorer Avancerad och Elit förberedande

Varmt välkomna!

Många av klubbens tävlingsjuniorer har tävlat och tränat för fullt under sommaren och haft fina framgångar. Senast spelades SM och en 12-års cup i Norrköping där MIK lyckades få med sig fem medaljer från tävlingarna. Bra jobbat!

Alla tränare är nu på plats och laddade inför en ny termin. Som ni kanske har läst på hemsidan har klubben satsat på att utforma en ”speedcourt” på bana 3. Nya bänkar på samtliga banor kommer göra sidbytena än mer angenäma. : )

Under nästa vecka kommer vi även att skura banorna för att fräscha upp hallen så mycket som det bara går. Även träningslokalen på övervåningen håller på att fräschas upp och arbetet kommer pågå under resten av året.

Under hösten kommer jag att vara föräldraledig september-december. Under denna period kommer jag att arbeta torsdagar främst med klubbens administration och utveckling. På tennisbanan kommer vårt redan starka tränarteam att förstärkas med Özkan Atmaca som kommer få en större roll i träningsverksamheten. MIK Tennis är på framfart på många fronter och det gläder mig att se energin och lojaliteten bland klubbens alla medlemmar.

För frågor som rör klubbens träningsverksamhet kan ni vända er till:

Tennisskola, minitennis, bollskolan, benjamin.lecomte@miktennis.se

Junior Competition Group, Tävlingsskola BAS, martin.tyllman@miktennis.se

Tävlingsjuniorer Avancerad och Elit Förberedande, robin.brage@miktennis.se

Under vecka 33 och 34 har tävlingsjuniorerna en träningsperiod med mycket fysträning på Gamla Älvsjö IP respektive Mälarhöjdens IP. Nästa vecka startar MIK Cupen, klubbens externa tävling för 10- och 12 åringar. Tävlingen pågår utomhus (om vädret tillåter) onsdag-söndag 22 till 26 augusti. Anmäl er gärna som funktionär till benjamin.lecomte@miktennis.se.

Nu blickar vi framåt och ser fram emot en härlig termin med många härliga tennisstunder i MIK!

Trevlig helg.

/Sigge

Sportchef MIK Tennis

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page