top of page

Streama din tennis i MIK-hallen!

Nu har vi kameror för streaming på plats för bana 2 och 3 i MIK-hallen. Det är ett krav för kommande Elitseriematcher, men också en möjlighet att se hur möjligheterna till streaming kan användas för att utveckla verksamheten och bredda klubbens utbud.


Att streama är enkelt:

  1. Skapa ett gratiskonto på matchi.tv

  2. När du kommer till spel på bana 2 eller 3 använder du din telefon för att läsa den QR-symbol som finns på bänkarna vid domarstolen och anger hur länge du vill streama (standard 1 timme förstås). Gruppspelare kan också ange vilken division matchen spelas i.

  3. Du kan sedan dela länken till vänner och bekanta, samt titta på streamen via matchi.tv under 14 dagar efter inspelning.


Vill du kunna ladda ner videon, redigera fram höjdpunkter etc. behöver du teckna ett premiumabonnemang på matchi.tv


Vi kommer att lägga upp vad som kallas Events i matchi.tv, där streaming görs automatisk vid till exempel serielagsmatcher. Sök efter Mälarhöjdens Tennis under Events. Du kan också utforska alla streams som gjorts de senaste 14 dagarna.


Streaming ställer förstås frågan om personuppgifter på sin spets. Här är integritetspolicyn för matchi.tv: https://matchi.tv/privacy-policy

158 visningar0 kommentarer
bottom of page