top of page

Summering MIK Open

MIK Open flöt på ganska bra detta år. Det var ett par dagar som klockan blev sent, bland annat matchen mellan MIK´s George Svensson och Johan Hedström (KLTK). Matchen slutade i Johans favör efter tre timmars spel klocka halv ett på natten. Det var den senaste dagen i denna upplaga av MIK Open.

Tyvärr kom inte Gilbert Jäger till start p.g.a. sjukdom och Ebba Rosberg tvingade sig igenom en match som jag tycker hon borde avbrutit efter sjukdom tät inpå. Det syntes väl att hon inte samlat krafter för att rå på en bra spelande Sonja Artemieva (Solna TK). Sedan var det kul att se våra yngre spelare, vissa som var med i sitt första MIK Open.

Vi hade en del framgångar även i år . Formstarke Maria Petrovic svarade åter igen för en mycket bra insats och vann 01 klassen. Maria har tränat hårt och börjar få igång sitt positionsspel och en tydligare gameplan. Vilket kommer göra henne mycket svårslagen även för de äldre spelarna då hon har ett unikt tillslag i sin FH.

Filip Hallin fick ge sig i finalen mot duktige konkurrenten Joel Åkerlund (Näsby Park). Filip har tagit ett steg till i sin utveckling, han har börjat få mer tryck i transportslagen samt inne i den offensiva zonen vilket jag tycker har varit en nivå skillnad mellan honom och några av toppspelarna i hans ålder. Ibland kan han tyckas se lite loj ut på banan men han jobbar hårt med sig själv på banan så det kan vara lätt att luras om man inte känner honom.

Väntar nu på resultat av våra andra äldre Juniorer som Tim Söderman, Maja Lundell, Julia Rodziewicz med flera, dessa tränar hårt och jag vet att med tålamod och hårt arbete kommer resultaten.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page