top of page

Vårterminen 2022 närmar sig slutetSolen värmer, fåglarna kvittrar och det spelas för fullt på våra utomhusbanor. Äntligen är våren här på riktigt! Tro det eller ej så närmar sig också vårterminens sista träningsvecka, vecka 19. Den sista ordinarie träningsdagen är söndag 15 maj. Några grupper har ett extra träningstillfälle veckan efter för att kompensera tidigare inställda timmar på grund av Annandag Påsk eller MIK Open. Alla tider för vårterminen, inklusive träningstillfällen för alla grupper, finns under Kalender: https://www.miktennis.se/kalender


För samtliga deltagare i träningsverksamheten gäller att man måste meddela verksamhetsansvarige senast 1 juni om man inte avser fortsätta i höst.

  • För deltagare i bollskolan, minitennisen och tennisskolan måste man dessutom göra en återanmälan senast 1 juni för att behålla sin plats i höst. Information om det skickas separat till alla deltagare. Kontakta verksamhetsansvarige Jonas Tydén om du har några frågor.

  • För vuxenträning, inklusive frukosttennisen, gäller att man behåller sin plats, med samma tid om man inte hör något annat. Kontakta verksamhetsansvarige Kurre om du har några frågor.

  • För tävlingsjuniorer gäller att man behåller sin plats, med samma tider om man inte hör något annat. Kontakta verksamhetsansvarige Robin Ljunggren om du har några frågor.


Vi tackar alla deltagare och tränare för goda insatser på banan under våren, med mycket energi och glädje, och hoppas se er alla åter i träning till hösten. Höstterminen startar vecka 34, med första träningsdag måndag 22 augusti.


Det finns fortfarande platser kvar på våra Summer Camps vecka 24, 25, 26 och 32. Se https://www.miktennis.se/post/summer-camp-2022 för mer information och anmälan.


Skaffa sommarkortet 2022 så du kan spela riktigt mycket tennis i sommar! Det gäller för bokning av grusbana 1 timme per dag under hela utomhussäsongen. Under sommarperioden 16 juni till och med 14 augusti gäller det också inomhus. Då har MIK-hallen öppet 8-21 söndag-fredag och 8-18 lördagar. Sommarkortet köper du för 1 700 kr (du måste vara medlem) på vår MATCHi-sida: https://www.matchi.se/facilities/mik

343 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page