top of page

Vårterminen 2023 närmar sig slutet - mycket på gång i MIK Tennis

Uppdaterat: 23 maj 2023



Solen flödar över våra utomhusbanor, där allt fler spelare börjat känna på gruset, kul! Vårterminen 2023 är inne i slutspurten. Nästa vecka är det uppehåll för all ordinarie träning torsdag 18 till och med söndag 21 maj på grund av Kristi himmelsfärdshelgen. Samtliga återstående träningstillfällen samt uppehåll finns i kalendern: https://www.miktennis.se/kalender


Mälarhöjdens Sommartour SkandiaMäklarna 2023

På torsdag 18 maj startar elittävlingen Mälarhöjdens Sommartour SkandiaMäklarna 2023. Varmt välkommen till våra fina grusbanor och se tennis av hög klass. Tävlingen pågår till och med söndag 21 maj.


Klubbresan till Mallorca höstlovet 2023

Anmälningarna rullar in till årets klubbresa på höstlovet, kul! Det finns fortfarande platser kvar, men det är hög tid att boka om man vill vara säker på att få en plats. Mer information här: https://www.miktennis.se/post/mik-tennis-klubbresa-h%C3%B6stlovet-2023


Sommardubbelgruppspel 2023

Vi är nu 33 anmälda till sommardubbelgruppspelet, superkul! Målet är 40, så får vi ihop ett optimalt matchschema. Matcherna spelas på attraktiva tider vardagskvällar och helger och det kommer vara enkelt att byta tider. Man kan också välja att spela ute om alla vill. Dubbel är kul, så anmäl dig redan idag om du inte redan gjort det. Saknar du partner försöker vi ordna det.


Sommarstegen 2023

MIK Tennis sommarstege är spelformen där du kan utmana valfri spelare och även själv bli utmanad. Ett kul och utvecklande sätt att spela mer matcher mot motstånd som du kanske annars inte möter. Alla kan vara med, även om man är bortrest periodvis. Anmälan är öppen ända till siste juni och matcher kan man spela från och med nu till dess att höstterminen startar.


Junioravslutning 27 maj

Lördag 27 maj blir det full fart på vår årliga junioravslutning, med tennis, korvgrillning, musik, lek och tävling. Mickey the Fox kommer, det gör väl du också?



65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page