top of page

Sportlov, ny hemsida och aktiviteter i vårNästa vecka kliver vi in i mars månad och hälsar åtminstone i kalendern våren välkommen! Till alla som firar sportlov önskar vi en angenäm vecka. Vår ordinarie träning är inställd från och med måndag 28 februari till och med 6 mars, men det kommer att vara liv och rörelse i MIK-hallen hela veckan lång med bland annat våra Sports Camps.


Som du kanske uppmärksammat har vi uppgraderat vår hemsida. Det övergripande målet var att göra det enklare att hitta information samt att få bild och text att bättre beskriva vår aktuella verksamhet. Nu när vi sjösatt den nya versionen vidtar arbetet med att förbättra innehållet. Om du ser något som saknas eller verkar fel blir vi väldigt glada om du meddelar oss på info@miktennis.se. Det är till stor hjälp för oss!


Aktiviteterna i MIK Tennis fortsätter!Efter sportlovet blir det nya tillfällen med succén Happy Fridays, inklusive Sigges Power shake, och sign-in träningar på olika nivåer av spelstyrka. Onsdag 9 mars 12:00-13:00 har du chansen att köra ett härligt pass med Cardio tennis, som kombinerar både tennis och fys, perfekt för att orka hålla tekniken när pulsen går upp. Lördag 12 mars är det dags för Doubles and Bubbles som kommer att bli en riktig höjdare.


75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page